Ο ΞΕΝΩΝΑΣ

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Το κτήριο όπου στεγάζεται ο ξενώνας Αρμακάς δημιουργήθηκε το 2002 με σεβασμό στην παράδοση και το φυσικό τοπίο της περιοχής. Η επιλογή των υλικών και η αρχιτεκτονική του έγιναν το έναυσμα για να διαμορφωθεί στην περιοχή μια νέα κουλτούρα αισθητικής και φιλοξενίας που έχει τις ρίζες της στο παρελθόν.

Μόλις 50 μέτρα από τον κεντρικό πεζόδρομο του χωριού και παράλληλα σε έναν ήρεμο δρόμο, συνδυάζοντας την παράδοση με τις σύγχρονες ανέσεις τα δωμάτια του ξενώνα Αρμακά αποτελούν το δικό σας ολόχρονο εξοχικό καταφύγιο στο βουνό.

Κάθε χώρος διαμονής φτιαγμένος αποκλειστικά από πέτρα και ξύλο, απόλυτα λειτουργικός, με εμφανή καλογερική οροφή και προσεγμένο φωτισμό αποπνέουν από την πρώτη στιγμή την αίσθηση της οικειότητας και της ζεστασιάς.

Το κατάλυμα αποτελείται από 3 δωμάτια (μια μεζονέτα), κάθε δωμάτιο ανάλογα με τον τύπο που ανήκει μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα.

Ο τύπος δωματίου μεζονέτα διαθέτει καθιστικό με τζάκι και συνδέεται με την κρεβατοκάμαρα που βρίσκεται στον πάνω όροφο μέσο εσωτερικής σκάλας.